3D Visualisatie | Stalen deuren Gewoon Gers
Het fotogra
3D visualisatie, stalen deuren, gewoon gers, product visualisatie
525
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-525,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.3,qode-social-login-1.0.1,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-657

3D Visualisatie | Stalen deuren Gewoon Gers

Over dit project

Steeds meer fabrikanten van producten, meubels of in dit geval stalen deuren ontdekken de mogelijkheden en kracht voor het inzetten van 3D product Visualisatie. Het fotograferen van producten in ‘echte’ fotostudio’s kan namelijk een behoorlijk tijdrovende (vaak onmogelijke) én dus dure aangelegenheid worden. Daarnaast is het vaak niet zo dat alle producten op voorraad zijn om deze ook daadwerkelijk te laten fotograferen. Deze tekortkomingen zijn er niet als er wordt gekozen voor ‘digitale fotografie van uw producten’, het inzetten van 3D visualisatie dus!

Gewoon Gers (o.a. bekend van tv. De stalen deuren in het programma VTwonen zijn altijd afkomstig van deze partij!) heeft Optic Media benaderd met de vraag of het mogelijk is de gehele collectie van stalen deuren (300+) op een overtuigende en realistische manier te presenteren aan hun klanten.

Optic Media heeft de presentatie verzorgd door de deuren zowel in een studio-omgeving als in een tweetal realistische interieurs te presenteren door gebruik te maken van 3D visualisatie. Op deze manier krijgen klanten een fantastisch inzicht in de kwaliteiten van de deuren die Gewoon Gers te bieden heeft! Naast de verschillende type deuren kunnen klanten ook zien welk effect de deur krijgt als er voor ander glas gekozen wordt.

De visuals kwamen zelfs zo overtuigend ‘echt’ over dat eigen personeel zich afvroeg in welke ‘echte ‘projecten deze deuren waren toegepast

Uw producten ook op een overtuigende manier gepresenteerd aan uw klanten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Categorie
Interieur visualisatie, Productvisualisatie
Tags
3d visualisatie, interieur, producten, stalen deuren