Wie zijn wij
Prikkelende en realistische beelden, visuals en animaties die nieuwsgierigheid opwekken of beelden van een wereld waarin alles mogelijk lijkt, met de 3D visualisaties van Optic Media brengt u een idee tot leven!
Optic media, 3d visualisatie, interieur
214
page-template-default,page,page-id-214,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.3,qode-social-login-1.0.1,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-657

Wie zijn wij

Optic Media werkt aan uw visuele ambities, aan dat ene product of idee dat op een bepaalde manier gestalte moet krijgen in 3D. Wij werken voor ‘het oog’ van uw doelgroep. Onze visuals roepen bij uitstek een bepaalde emotie op. Optic Media genereert zeer realistische beelden op basis van de eerste schets of het eerste, nog niet helemaal helder gedefinieerde idee.

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfspresentaties, productvisualisaties en allerlei andere visualiseringprojecten die kleur, een bepaalde sfeer of extra realiteitswaarde nodig hebben. Optic Media werkt voor reclamebureaus, vormgevers, architectenbureaus en tal van grote en kleinere bedrijven die hun ideeën willen uitwerken in aantrekkelijke en inspirerende beelden of animaties die de doelgroep aanspreken. Met behulp van hoogwaardige 3D modellen en fotorealistische studiobelichting, geven wij een nieuwe dimensie aan productvisualisatie.

Optic Media bestaat uit een enthousiast team van visualisatieprofessionals. We hebben in het verleden bewezen over het noodzakelijke talent te beschikken om krachtige en betekenisvolle beelden te creëren. Optic Media werkte onder meer aan visuals voor Shell, Heineken en Nike, maar ook kleinere bedrijven komen uiteindelijk bij Optic Media terecht voor onze onuitputtelijke aandacht voor beeldkwaliteit en detail.

Prikkelende en realistische beelden, visuals en animaties die nieuwsgierigheid opwekken of beelden van een wereld waarin alles mogelijk lijkt, met de 3D visualisaties van Optic Media brengt u een idee tot leven!