3D Visualisatie | EVE – Tilburg
In de polygonale loods in de Tilburgse Spoorzone is sinds eind 2017 restaurant EVE gevestigd. Optic Media verzorgde hiervoor in een vroeg stadium de 3D-visualisaties die uiteindelijk leidde tot een fantastisch eindresultaat en als teaser gebruikt konden worden ter promotie!
3d, interieur, visualisatie, eve, Tilburg, polygonale loods
406
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-406,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.3,qode-social-login-1.0.1,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-657

3D Visualisatie | EVE – Tilburg

Over dit project

In de Polygonale loods in de Tilburgse Spoorzone is sinds eind 2017 restaurant EVE gevestigd. Een pand met een monumentaal karakter dat is omgetoverd tot een fantastische horecalocatie. Het restaurant bestaat o.a. uit een cocktailbar, wijnbar en evenementenruimte.

Optic Media verzorgde tijdens het ontwerpproces al in een vroeg stadium de 3D-visualisaties die uiteindelijk leidde tot een fantastisch eindresultaat en als teaser gebruikt konden worden ter promotie! Het eindresultaat mag er zijn en ook hier geldt dat de 3D visualisaties niet ver van het eindresultaat af liggen!

Categorie
Interieur visualisatie
Tags
3d, 3d visualisatie, 3d visualisaties, eve, interieur, interieurontwerp, restaurant, tilburg, visualisatie