3D Animatie | Heineken Starclub – Mysteryland
Optic Media was mede verantwoordelijk voor de 3D Animatie van de transformatie die de Heineken Starclub onderging door een flinke metamorfose van de stand op Mysteryland. In de animatie is, geheel passend binnen de huisstijl, de uitbreiding van de Heineken Starclub te zien.
3D animatie, heineken starclub, mysteryland
38
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-38,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.3,qode-social-login-1.0.1,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-657

3D Animatie | Heineken Starclub – Mysteryland

Over dit project

In samenwerking met Boompje Studio en in opdracht van Heineken heeft Optic Media de belichting en materialisatie van deze animatie verzorgd voor de vernieuwde stand van de Heineken Starclub tijdens Mysteryland.

Doel van de animatie was oa. om geheel in de huisstijl van Mysteryland op een komische wijze de groei van de Heineken Starclub op Mysteryland weer te geven.

Datum
Categorie
Animatie
Tags
2013, 3d animatie, animatie, heineken, mysteryland, starclub