3D Visualisatie | Hotel Indigo – Den Haag
Optic Media heeft de 3D visualisaties mogen maken voor het nieuwe hotel Indigo in Den Haag recht tegenover Paleis Noordeinde. Het het pand dat dienst deed voor De Nederlandsche Bank is hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde nu gevestigd.
3D visualisatie, den haag, indigo, hotel
328
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-328,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.3,qode-social-login-1.0.1,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-657

3D Visualisatie | Hotel Indigo – Den Haag

Over dit project

In het centrum van Den Haag, tegenover Paleis Noordeinde, is een karakteristiek gebouw geheel omgetoverd tot prachtig hotel. In dit voormalige bankgebouw zijn alle herinneringen terug te zien die aan het bank-leven van de jaren 30 doet denken en zelfs de kluis is in tact gelaten en omgetoverd tot imposante vergaderruimte.

Aan Optic Media de taak om het moodboard en de plattegronden om te toveren tot sprekende 3D visualisaties die naast het vernieuwde interieur ook de bestaande details van het gebouw goed lieten samenwerken. De 3D visualisaties konden naast presentatie-middel ook gebruikt worden door de exploitant als promotiedoeleinden om al voor opening de charme van het interieur te promoten!

Categorie
Interieur visualisatie, VR