3D Visualisatie | Mama Kelly Amsterdam
Een geheel roze restaurant op 3 verdiepingen in het iconische Olympisch Stadion. Dat is wat Optic Media heeft gevisualiseerd een waarbij de 3D visualisaties al in een vroeg stadium de media-aandacht trokken.
3d visualisatie, olympisch stadion, mama kelly, roze restaurant, kip en kreeft
345
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-345,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.3,qode-social-login-1.0.1,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-657

3D Visualisatie | Mama Kelly Amsterdam

Over dit project

Op een fantastische locatie in Amsterdam is Mama Kelly Amsterdam gevestigd. Op maar liefst 1000m2 vloeroppervlak in het iconische Olympisch Stadion kunt u het compleet roze restaurant bezoeken waar in iedere hoek wel iets nieuws te ontdekken valt. Mama Kelly Amsterdam is het tweede restaurant in deze ‘familie’ dat ook in Den Haag een succesvolle formule is gebleken waar Kip en Kreeft de hoofdmoot op kaart voeren.

Voor deze nieuwe hotspot van Amsterdam was Optic Media verantwoordelijk voor de eerste 3d-beelden die het roze interieurontwerp in beeld brachten en al in een vroeg stadium de promotie op volle toeren bracht over dit spraakmakende roze ontwerp!

Pink isn't just a color it's an attitude
Categorie
Interieur visualisatie
Tags
3d, 3d visualisatie, amsterdam, interieur, interieurontwerp, mama kelly, mama kelly amsterdam, restaurant, roze